Ovog jutra da nama Dragan Egerić, profesor informatike i tehničkog obrazovanja OŠ Nada Popović. Teme jutra bile su on line nastava, šta sa decom koja nemaju kompjutere i internet i za kada se planira ponovno uvodjenje dece u školske klupe.

Ovog jutra sa nama Nevena Lazarević, direktorka Centra za osobe sa invaliditetom. Tema jutra bila je rad Centra tokom trajanja vanrednog stanja i nakon njega. Koliko pandemija virusa covid-19 utiče na korisnike Centra i normalno i zdravo funkcionisanje.

Ovog jutra sa nama u studiju Zorana Drašković Kovačević, kustos Narodnog muzeja Kruševac sa kojom smo pričali na temu rada Narodnog muzeja Kruševac u doba pandemije.

Ovog jutra sa nama u studiju Narodni poslanici - Jasmina Palurović i Zoran Tomić. Teme jutra bile su utisci sa polaganja zakletve i potvrđivanje mandata narodnim poslanicima.

Ovog jutra sa nama u studiju Narodni poslanici - Dragana Barišić i Nevena Djurić. Teme jutra bile su utisci sa polaganja zakletve i potvrđivanje mandata narodnim poslanicima.

Jutarnji puls je danas ugostio jednu veoma zanimljivu gošću, Anu Đorđević, spasilac gorske službe spašavanja, sa kojom smo razgovarali na temu uloge i rada jedne žene u Gorskoj službi spašavanja.