Ovog jutra sa nama Marko Šabić, direktor Folklornog ansambla "Čarapani" sa kojim smo razgovarali na temu upisa novih članova i funkcionisanja i organizacije treninga u skladu sa propisanim merama.

Danas je naš studio bio pun lepih žena. Naša novinarka Irena ugostila je Vesnu Živković, direktorku PU Nata Veljković sa kojom je razgovarala na temu polaska dece u vrtić i svih uslova i preduslova za to.

Ovog jutra sa nama Evica Jeremić, potpredsednica Planinarsko-sportskog kluba Jastrebac, sa kojom razgovaramo na temu Nacionalnog dana pešačenja koji se održava 12.septembra. Tada će Planinarsko-sportski klub Jastrebac organizivati 3 staze za šetnju.

Ovog jutra naš studio je ugostio Dušana Todorovića, štab za vanredne situacije grada Kruševca sa kojim smo razgovarali na temu ukidanja vanredne situacije na teritoriji grada Kruševca.

Katarina Petrović, Plesni studio Felićita, je ovog jutra ulepšala naš studio. Sa našom novinarkom Jelenom Marković razgovarala je na temu upisa novih članova, funkcionisanju samih treninga i pripremi kostima.

Danas je naš studio ugostio doktora Sretena Cuckića, pedijatar Službe za zdravstvenu zaštitu dece i omladine sa kojim smo razgovarali o trenutnoj epidemiološkoj sutuaciji i vraćanju dece u školske klupe.