Gost ovog jutra Miodrag Bučić, Predsednik Društva pčelara "Dr Bogoljub Konstantinović" sa kojim smo razgovarali na temu. Izložbe Dani pčelarstva 2020, koja se održava 24.09.2020.god.

Ovog jutra naš studio ugostio je Anu Berbakiv, JKP "Vodovod", sa kojom smo razgovarali na temu nove stavke naplate na računima JKP "Vodovod".

Ovog jutra je naša novinarka Vesna Vujcic ugostila dve dame, Oliveru Kolarić, predsednicu udruženja biologa Kruševac i Daliborku Živkivić, saradnicu u Nati Veljkivić. Tema jutra bila je kamp - Eoosvesti se, prirodi okreni se!

Ovog jutra sa nama u studiju Ivan Parezanović, pomoćnik gradonačelnika ekologiju, održivi razvoj i energetiku i Jelena Nikolić , savetnik za održivu urbanu mobilnost. Tema jutra bila je Evropska nedelja mobilnosti 2019 i priznanje koje je donela u naš grad.

Ovog jutra sa nama u studiju Mirjana Krkić, predsednik Opštine Ćićevac. Razgovarali smo o zatečenom stanju u opštini i budućim planovima.

Ovog jutra sa nama u studiju Aleksandar Šaronjić, direktor Agencije za regionalni razvoj Rasinskog okruga sa kojim smo razgovarali o projektima koji su krenuli sa realizacijom.