Ovog jutra sa nama u studiju bio je Ljubiša Zdravković, predsednik PSK Jastrebac sa kojim smo razgovarali o osvajanju Arapata u Turskoj.

Broj novoinficiranih Koronavirusom na teritoriji našeg grada raste. Iz Zavoda za javno zdravlje Kruševac poručuju da je vakcinacija najbolji vid zaštite, a da je posebno važna vakcinacija mladih.

Kruševački plivači bili su uspešni proteklog vikenda na Državnom prvenstvu u Nišu. Plivači PK "Rasina" doneli su u Kruševac 4 medalje.

Gostujući u Jutarnjem programu televizije Plus mama Mirjana govorila nam je o organizaciji rođendana u vreme epidemije,kako će njena ćerka Minja danas proslaviti svoj 6. rođendan, kao i kako teku pripreme za deseti rođendan njenog sina Matije.

OŠ Branko Radičević započela je rekonstruisanje objekata svojih područnih odeljenja u Dedini i Makrešanu a o ovim radovima, u Jutarnjem prigramu, govorila je Dragana Ivanković, direktorka pomenute škole.

Gošća Jutarnjeg programa bila je Latinka Milojević predsednica Društva za borbu protiv šećerne bolesti koja je najavila aktivnosti ovog udruženja u narednom periodu i ujedno podelila savete osobama sa dijabetesom kako da se ponašaju u vrelim tropskim danima.