Televizija Plus

TRKA „DEČIJI OSMEH“ OTVARA 8. KRUŠEVAČKI POLUMARATON

Atletsko rekreativni klub „Maratonac“, u nedelju, 19. marta, u okviru 8. po redu Kruševačkog polumaratona, imaće prilike da ugosti sve zaljubljenike u trčanje koji, kako kažu, šire pozitivnu energiju gde god se pojave, a kojima je trčanje stil i način života.
Polumaraton će otvoriti trka „Dečiji osmeh“ koja startuje u 10 časova. Sam polumaraton, trka na 10 i 5 kilometara, kao i „Trka zadovoljstva“ otpočeće u 11 časova.
Kao i ranijih godina, za potrebe održavanja polumaratona biće određena i zabrana odvijanja saobraćaja od 18. marta od 16 časova, pa sve do 19. marta u 16h i to u ulici Vidovdanskoj od Trga kosovskih junaka do Ulice Takovske, zatim od 18. marta od 18h do 19. marta u 16h u ulici Nemanjinoj i u delu ulice Kosovske od Ulice kralja Aleksandra Ujedinitelja do Slobodišta.
U nedelju, 19. marta, u vremenu od 8h do 16h, saobraćaj će biti zabranjen na trasi održavanja polumaratona tj. na Trgu kosovskih junaka, u ulici Kosovskoj od ulice Nemanjine do Ulice kralja Aleksandra Ujedinitelja, u Ulici kralja Aleksandra Ujedinitelja, Slatinskoj ulici, u Ulici Slobodana Jovanovića, u Ulici Dostojevskog, Hajduk Veljkovoj od Ulice Dostojevskog do Ulice poručnika Božidara, na Trgu kosturnica od Ulice poručnika Božidara do Ulice Dositejeve, u Dositejevoj, na Trgu fontana i Vidovdanskoj ulici od Trga fontana do Topličine.
Kako nadležni najavljuju, propuštanje vozila vršiće se na pet lokacija i to na raskrsnicama Vidovdanske i Takovske ulice, Hajduk Veljkove i ulice Nikole Tesle, Užičke i Kosovske, Kosovske i Nikole Tesle i na raskrsnici ulica Majke Jugovića i Kosovske.
Isto tako, na trasi polumaratona je određena i zabrana zaustavljanja i parkiranja, a u Hajduk Veljkovoj i Nemanjinoj ulici od 18:00 časova, 18. marta.

0 komentara

Napišite komentar