Televizija Plus

GUMARI DO BODA SA IGRAČEM MANЈE

Fudbaleri Trajala su u 11.kolu Prve lige remizirali na Gradskom stadionu sa Inđijom – 1:1.
Borben i dinamičan meč viđen je na Gradskom stadionu u Kruševcu gde su na kraju čini se obe ekipe izašle nezadovoljne sa jednim osvojenim bodom. Trajal je vodio od 18.minuta golom Golubovića da bi u 44.minutu Inđija izjednačila autogolom Mijailovića. Dva minuta pre gola gostiju direktan crveni karton dobio je štoper Trajala Aleksić.
Utakmicu je otvorio Pavlović šutem sa ivice šesnaesterca kada je njegov šut ipak otišao pored gola. Uzvratili su gosti u 8.minutu kada je Radosavljević posle kornera glavom zagrejao Jordanova koji je krajnjim naporom zaustavio šut. Dva minuta kasnije domaći su odgovorili šutem Milisavljevića ali je Rnić bio siguran. Imali su gosti prividnu inicijativu kada je Milisavljević sjajno povukao jedan kontranapad, uposlio Punioševca na krilu čiji oštar centrašut Golubović pretvara u vođstvo domaćih. Tek tada se igra rasplamsala ali je nažalost i sudija Ržić od tog trenutka izgubio kontrolu utakmice. Posle nesmotrenog starta Radosavljevića nad Krstićem obe klupe su se sukobile pa je sudija iz Beograda sankcionisao trenera Nikolića i Petrovića. Do kraja poluvremena nervoznu igru zaokružio je Aleksić koji je posle starta nad Desančićem zaradio direktan crveni karton. Dva minuta kasnije gosti su došli do izjednačenja kada je jedna dubinska lopta bila daleko od igrača Inđije ali je nesmotrenom reakcijom Mijailović lobovao Jordanova i gosti su došli do rezultatskog poravnanja.
U drugih 45 minuta Inđija je sa igračem više malo pokazala i nije uspela da kruniše brojčanu nadmoć na terenu. Najveću šansu imao je Trajal u 50.minutu kada je Stojanović sjajno šutirao ali je Rnić izbacio loptu u korner. Posle udarca iz ugla Golubović je šutirao glavom preko gola. Gostima je trebalo dvadeset minuta u drugom delu da upute prvi gol ka golu Jordanova. Desilo se to u 65.minutu kada je posle kornera Nedeljković šutirao pravo u Jordanova. Do kraja meča viđena je velika borba pre svega na sredini terena. Izuzetak se desio u 83.minutu kada je Jovanovićev opasan šut izblokirao Sredojević.
Gumari su tako sa igračem manje došli do druge uzastopne pobede koja se završila nerešenim rezultatom što ih svrstava na deobu osme pozicije sa 12 osvojenih bodova dok gosti iz Inđije sa 17 bodova zauzimaju treću poziciju na tabeli Prve lige. U narednom kolu Trajal gostuje u Gornjem Milanovcu ekipi Metalca.

0 komentara

Napišite komentar