Televizija Plus

GRAFIČAR NADIGRAO GUMARE

Fudbaleri Trajala su u 8.kolu Prve lige doživeli poraz na pomoćnom terenu stadiona Rajko Mitić od domaćeg Grafičara sa 2:0. Dvostruki strelac bio je Jovan Mijatović u 33. i 40.minutu prvog poluvremena.
Grafičar je odličnom partijom u prvom poluvremenu upisao šestu pobedu ove sezone i potvrdio vodeću poziciju prvoligaškog karavana dok je Gumarima ovo bio peti prvenstveni poraz i ostaju u zoni plej – auta.
Šok terapija sa promenom trenera nije urodila plodom. Novi šef struke Nikolić nije imao previše vremena da promeni stvari u timu koje nisu funkcionisale pa su tako ljubičasti od početka krenuli ofanzivno, sa šutevima Mijatovića u drugom, 15. i 23. minutu. U najboljoj šansi našao se vezista Šljivić, posle prodora po desnoj strani šutirao je snažno iznad prečke. Zatim je Mijatović savladao Jordanova, preciznim udarcem sa 16 metara. U sledećoj akciji, Mijatović je realizovao odličan napad saigrača i po drugi put zatresao mrežu Kruševljana sa šesnaesterca. U finišu prvog poluvremena prva prilika za Trajal, Radivojević je izveo prodor po levoj strani i šutirao snažno, a lopta je prošla pored stative.
Slabija igra rivala u drugom poluvremenu, uz manje šansi i udaraca. Šljivić je u 55. minutu šutirao pored stative gostiju, na drugoj strani neprecizan je bio Golubović. Još jedan dobar šut Mijatovića odbranio je Jordanov, a u finišu meča Gumari su bili bolji i umalo nisu postigli počasni pogodak. Udarac glavom štopera Sredojevića odbranio je pouzdani Stanković, dok je Krstić iz slobodnog udarca bio zamalo neprecizan. U poslednjim trenucima šutirao je levi bek Grafičara Radojević, lopta je prohujala pored stative.
Trajal u narednom kolu u subotu od 16 časova dočekuje Slobodu iz Užica.

0 komentara

Napišite komentar