Televizija Plus

RUKOMETAŠICE NAPRETKA – 12 U SUPER B LIGI

Rukometašice Napretka – 12 pobedom u revanš meču baraža nad drugom elipom Bekamenta ostvarile su plasman u Super B ligu Srbije. Kruševljanke su nadoknadile sedam golova razlike iz prvog meča I sasvim zasluženo će se sledeće godine nadmetati sa najboljim ekipama u Srbiji.
U sjajnoj atmosefi u kruševalkoj Hali sportova mlade rukometašice Napretka – 12 uspele su da nadoknade minus iz prvog meča i u pravoj drami ostvare prolaz u ekitno društvo. Gošće iz Aranđelovca došle su u Lazarev grad sa kapitalom od sedam golova iz prvog meča (32:25) ali su borbene Čarapanke nošene podrškom najvatrenijih najvijača – Jakuza, uspele da dođu do rezultata koji ih void u viši rang. Na kraju je bilo 29:22 ali usled voše postignutih golova u gostima Kruševljanke su se radovale na kraju meča sa svojim navijačima.
Rukometašice iz Kruševca su posle prvog mesta osvojenog na kraju šampionata Prve lige Zapad u prvom meču baraža eliminisale Metalac iz Valjeva da bi u finalnoj utakmici oružije pred Čarapankama položile I borbena ekipa Bekamenta iz Aranđelovca.

0 komentara

Napišite komentar