Televizija Plus

GUMARI EVROGOLOM KRSTIĆA SAVLADALI RADNIČKI

Fudbaleri Trajala su u 28.kolu Srpske lige Istok savladali minimalnim rezultatom Radnički iz Pirota u meču odigranom na Gradskom stadionu. Pobedonosni gol je postigao Krstić u 23.minutu čime su Gumari došli do svoje 19. pobede u prvenstvu uz 64 osvojena boda.
Iako su u prošlom kolu Gumari ostvarili plasman u Prvu ligu, samim tim i naslov najbolje ekipe na srpskoligaškom istoku, maksimalno ozbiljno su ušli sa četvrtoplasiranom ekipom iz Pirota. Sadržajno prvo poluvreme sa dosta prilika I šuteva na obe strane zasenio je evrogol mladog Krstića koji je raspalio loptu sa nekih 25 metara koju mladi golman Brkić nije uspeo da ukroti već je svojom paradom samo ulepšao gol. Par minuta pre gola Predrag Pavlović je promašio penal, njegov šut je završio na stative. Na drugoj strani u samoj nadoknadi prvog poluvremena Ignić je pogodio prečku Jordanova. U drugom delu igre prava fudbalska uspavanka koja je mogla skupo da košta Gumare jer je napadač gostiju Stojanović na samom isteku 90. minuta pogodio stativu ali je na kraju ostalo 1-0.
Trajal do kraja šampionata očekuju dueli u Negotinu protiv Hajduk Veljka i meč poslednjeg kola kada će dočekati Radnički iz Svilajnca.

0 komentara

Napišite komentar