Televizija Plus

IZBORI 2022: SKUPOM U MEROŠINI SNS OTPOČELA KAMPANJU ZA PREDSTOJEĆE IZBORE

Predizbornim skupom u Merošini Srpska napredna stranka (SNS) počela je danas izbornu kampanju za parlamentarne izbore koji će se održati 3. aprila. Skup se održava na stadionu Fudbalskog kluba "Rad", gde su se okupile brojne pristalice SNS iz Merošine i okolnih mesta.
Podršku SNS okupljeni građani iskazuju transparentima "Zajedno možemo sve, dela govore", stranačkim i zastavama Srbije. Na današnji skup, predsednik SNS Aleksandar Vučić je došao u pratnji nosioca liste Danice Grujičić i aktuelne premijerke i funkcionerke SNS Ane Brnabić, kao i ministara u Vladi Srbije iz redova naprednjaka.
SNS je izabrala to mesto za prvi predizborni skup da bi, kako je naveo, pokazali da žele da čuju sve ljude u Srbiji, ne samo one u centrima gradova. Kazao je da žele da razgovaraju sa onima koje retko ko želi da čuje i koje malo ko sluša.
Republička izborna komisija (RIK) u četvrtak je proglasila izbornu listu SNS za narodne poslanike čiji je nosilac Vučić, a prva na listi je direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju dr Danica Grujičić.

0 komentara

Napišite komentar