Televizija Plus

AKCIJA ZA NOVI DOM SAMOHRANOG OCA

Marko Dubovac , samohrani otac sa troje dece iz Krive Reke kod Brusa, kome je nedavno požar uništio krov nad glavom i topli porodični dom, ovih dana gaji nadu da će uz pomoć prvih komšija imati život dostojan čoveka. Nakon požara porodica Dubovac dobila je privremeni smeštaj, a komšije Goran Minić i Staniša Pršić, pokrenuli su humanitarnu akciju i probudili nadu samohranog oca da će dobiti novi dom.
-Deca su odlični učenici, najstarija ćerka je najbolji đak u Krivoj Reci.Sada je red i na nas da zaradimo petice iz humanosti - uputio je apel Goran Minić, novinar iz Brusa.
Dom koji je ova porodica kućila tridesetak godina nestao je pod vatrenom stihijom za tili čas. Oni su za sada srećni što imaju bilo kakav smeštaj i što su zajedno. Kažu da je to, ipak, najveće bogatstvo.
Zima u ovom potkopaoničkom selu je teška, ali četvoročlana porodica Dubovac veruje u dobre ljude i da će uskoro imati novi dom. Za pomoć Marku Dubovcu otvorena su dva računa u Poštanskoj štedionici, za dinarske uplate:Tekući račun 200-61028307-79 i za uplate iz inostranstva:RS 35200000011968276249SWIFT: SBPORSBGXXX.

0 komentara

Napišite komentar