Televizija Plus

SAOPÅ TENJE OO SNS VRNJAÄŒKA BANJA

OO SNS Vrnjačka Banja najoštrije osuđuje najnoviju orkestriranu kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Očigledno, po nalozima određenih inostranih faktora, u sprezi sa domaćim mrziteljima svega srpskog i razvlašćenim lopovima bivšeg režima, ne preza se ni od čega - pa ni od kriminalizacije predsednika. I to ne bilo kako već lažnim optužama i povezivanjem sa ubicama, krvolovcima i zlikovcima, sa mafijom protiv koje se upravo bori Aleksandar Vučić, želeći Srbiju da učini stabilnom sigurnom i jakom.
Borba sa mafijom im očigledno smeta, kao što im smeta i sve jača Srbija koja je u sigurnim rukama Predsednika Aleksandra Vučića.
Plaćenim medijima, lažnim advokatima i dežurnim srbomrzcima ne smeta Aleksandar Vučić, novi putevi, nova radna mesta i fabrike. Smeta im Srbija koja im više nije rob , koju mogu da pljačkaju kada i koliko im se prohte.
Zbog toga mi iz OO SNS Vrnjačka Banja hoćemo da svojim radom i delima, i na svakom mestu i u svako vreme branimo i podržavamo politiku Aleksandra Vučića jer je ona jedina ispravna i za Vrnjačku Banju, ali i za Srbiju , jer ona je jedina istinski patriotska i iskrena.
Predaja nije opcija !

Predsednik OO SNS Vrnjačka Banja, Boban Đurović.

0 komentara

Napišite komentar