Televizija Plus

SAJAM ZAPOŠLJAVANJA U TRSTENIKU: VIŠE OD 100 RADNIH MESTA ZA ZAINTERESOVANE KANDIDATE

Nacionalna služba za zapošljavanje, Filijala Kruševac, organizuje sajam zapošljavanja u sredu, 23. oktobra 2024. godine, od 12 do 14 časova, u Likovnom salonu u Trsteniku. Ovaj događaj predstavlja važnu priliku za sve one koji traže posao, ali i za poslodavce koji su u potrazi za kvalifikovanim kadrovima.

Na sajmu će se predstaviti desetak poslodavaca, koji će ponuditi više od 100 radnih mesta. Najveća potražnja biće za radnicima mašinske, metalske, elektro i građevinske struke na različitim nivoima kvalifikacija, kao i za vozačima, CNC operaterima i radnicima za rad u proizvodnji. Ovaj događaj će omogućiti kandidatima direktan kontakt sa poslodavcima i šansu da odmah konkurišu za željena radna mesta.

Svečano otvaranje sajma planirano je za 12 časova, a prisustvovaće predstavnici Nacionalne službe za zapošljavanje i lokalne samouprave. Ovaj sajam je odlična prilika za one koji žele da se informišu o aktuelnim potrebama tržišta rada, ali i da unaprede svoje šanse za zaposlenje u lokalnoj zajednici.



Izvor: NSZ Kruševac

0 komentara

Napišite komentar