Televizija Plus

TRAJAL POBEDNIK KUPA FSRO

U finalu Kupa Rasinskog okruga fudbaleri Trajala su pobedili ekipu Jedinstva 1936 sa 2:0. Meč na Gradskom stadionu u Kruševcu je bio rešen posle 10 minuta igre kada su golove za Gumare postigli Pavlović u 5.minutu i Jović u 8.minutu.
Finale kupa je pripalo iskusnijoj ekipi iako je Jedinstvo bilo ravnopravan rival tokom dobrog dela meča. Ipak pitanje pobednika je rešeno u uvodnim minutima meča. Prvo je u 4.minutu Golubović oboren u kaznenom prostoru Jedinstva da bi minut kasnije kapiten Gumara realizovao najstrožu kaznu i doveo Trajal do prednosti. Nije prošlo ni tri minuta kada je posle velike greške golmana Jedinstva Golubović asistirao Joviću kome nije bilo teško da smesti loptu u praznu mrežu. Nakon početne nesigurnosti, koje je Jedinstvo koštalo minusa od dva gola, došlo je do konsolidacije redova ali nisu do kraja uspeli ozbiljnije da ugroze gol Trajala. Gumari su rutinski čuvali prednosti do kraja i sasvim zasluženo osvojili pehar namenjen pobedniku Kupa.
Na ceremoniji, pored dodele medalja koje je finalistima uručio predsednik FSRO Vladan Gašić, poraženoj ekipi Jedinstva je pripao ček na 30.000 dinara dok je pobedničkoj ekipi Trajala pored pehara priprao i ček na 100.000 dinara. Na kraju kup takmičenja usledio je vatromet čime je zatvoren ovogodišnje takmičenje koje je organizovao Fudbalski savez Rasinskog okruga.

0 komentara

Napišite komentar