Ovog jutra sa nama Dejan Milenkovic, Sportsko udruženje ATV Jastrebac i Vladimir Nikolić, CF Moto-Guevara. Tema jutra najava petog Jastrebac adventure skupa - vožnja kvadovima.

Ovog jutra sa nama u studiju Andrijana Cvetković, PR JKP Kruševac. Tema jutra bila je velika jesenja akcija čišćenja koja se organizuje u subotu 10. oktobra na teritoriji grada Kruševca.

Ovog jutra gost Jutarnjeg pulsa bio je Miloje Bogićević, predsednik Udruženja penzionera Grada Kruševca, sa kojim smo razgovarali o aktivnostima Udruženja penzionera koje su počeli da realizuju u koje su im u planu.

Ovog jutra sa nama Marina Kostić, direktorka Doma zdravlja Kruševac. Tema jutra je trenutna epidemiološka situacija i imunizacija koja je u toku.

Ovog jutra sa nama Ljubinka Jovanović, predstavnik Udruženja Prijatelji dece Kruševca. Tema jutra je Dečija nedelja koja je počela danas i trajaće do 11.10.2020.godine.

Ovog jutra sa nama u studiju bila je Biljana Živković, nutricionista sa kojom smo razgovarali o Internacionalnom danu zdrave hrane koji se obeležava 16. oktobra.