Televizija Plus

MINISTARKI PRIVREDE ANĐELKI ATANASKOVIĆ OKTOBARSKA NAGRADA OPŠTINE TRSTENIK

Ministarka privrede, Anđelka Atanasković, dobitnica je ovogodišnje Oktobarske nagrade opštine Trstenik.
Najveće priznanje “Oktobarska nagrada opštine Trstenik” u ime Anđelke Atanasković, primila je Ana Đokić šef Odseka za odnose sa javnošću u Ministarstvu privrede, na svečanoj sednici koja je održana povodom Dana opštine.
- Velika mi je čast i zadovoljstvo da primim ovo priznanje u ime ministarke privrede Anđelke Atanasković, jer je to potvrda da ste prepoznali njen trud i da je rad dao rezultate - poručila je Đokić.
Prema njenim rečima, po dolasku na čelo sprske privrede, ministarka Atanasković maksimalno je posvećena obezbeđinju što bolje privredne klime u našoj zemlji.
- Iako Trstenik ima posebno mesto u njenom srcu, ministarka aktivno radi na ravnomernom ekonomskom razvijanju svih delova naše lepe zemlje, jer jaki gradovi i opštine čine jaku državu. Srpska privreda beleži nikad bolje rezultate, a sledeći politiku predsednika Aleksandra Vučića, ministarka Atanasković se zalaže za stvaranje još boljeg privrednog ambijenta - naglasila je Đokić.
Kako je navela, pored otvaranja fabrika, resor kojim rukovodi ministarka Atanasković, pruža podršku privrednicima, domaćim i stranim investitorima, radi predano na infrastrukturnim projektima sa fokusom na industrijskim zonama, na unapređivanju privrednog ambijenta i kroz zakonodavni okvir i strateške dokumente.
Ona je istakla da Ministarstvo privrede posebnu pažnju posveće razvoju sektora malih i srednjih preduzeća, kao i da su na inicijativu ministarke Atanasković po prvi put izdvojen sredstva za žene i mlade koji žele da se otisnu u preduzetničke vode. Pored toga, navodi, da Ministarstvo privrede podržava digitalizaciju privrede i novi model fiskalizacije.
- Anđelka Atanasković nije samo ministar, ona je veliki prijatelj, dobra majka, omiljena baka, ona je naša žena zmaj. Ovo priznanje ima poseban značaj, s obzirom na to da je njen angažman prepoznat od strane njene sredine i njenih sugrađana, koji je najbolju poznaju i na ovaj način potrvdjuju da je izuzetno cene. Zahvaljujem u njeno ime i čestitam Dan opštine - zaključila je Ana Đokić.

0 komentara

Napišite komentar